Kompletní nabídka
Novinky emailem
stiskni pro odběr novinek

Dámská bunda fransa 20608552/beigeDámská bunda fransa 20608552/beige Akční CENA: 2249 CZK

Dámská bunda fransa 20608552/blueDámská bunda fransa 20608552/blue Akční CENA: 2249 CZK

Dámská vesta fransa 20609009/blueDámská vesta fransa 20609009/blue Akční CENA: 1709 CZK

Dámské kalhoty fransa 20607793Dámské kalhoty fransa 20607793 Akční CENA: 1484 CZK

Dámské sako fransa 20605896/blueDámské sako fransa 20605896/blue Akční CENA: 1484 CZK

Dámské sako fransa 20605896/greenDámské sako fransa 20605896/green Akční CENA: 1484 CZK

Pánská bunda Lerros 2127025/107Pánská bunda Lerros 2127025/107 Akční CENA: 3239 CZK

Pánská košile Lerros 2132468/448Pánská košile Lerros 2132468/448 Akční CENA: 1119 CZK

Pánské triko Lerros 20D3000/345Pánské triko Lerros 20D3000/345 Akční CENA: 359 CZK

Pánské triko Lerros 2123010/485/MPánské triko Lerros 2123010/485/M Akční CENA: 449 CZK

Pánské triko Lerros 2123906/703Pánské triko Lerros 2123906/703 Akční CENA: 989 CZK

Pánské triko Lerros 2124028/485Pánské triko Lerros 2124028/485 Akční CENA: 989 CZK

Pánské triko Lerros 2133054/111Pánské triko Lerros 2133054/111 Akční CENA: 679 CZK

Pánské triko Lerros 2133245/485Pánské triko Lerros 2133245/485 Akční CENA: 1259 CZK

Pánské triko Lerros 2133255/345Pánské triko Lerros 2133255/345 Akční CENA: 1119 CZK

 

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

www.lpracharova.cz se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí. www.lpracharova.cz se zavázal chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

www.lpracharova.cz je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Zabezpečení osobních údajů

www.lpracharova.cz je zavázána k ochraně a zabezpečení vašich osobních údajů. Užíváme množství různých zabezpečovacích technologií a postupů k tomu, abychom ochránili vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností. www.lpracharova.cz neprodá ani žádným způsobem nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet vaše osobní data, která nám poskytnete online.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

www.lpracharova.cz na svých stránkách zveřejňuje informace nejen o produktech a službách, které nabízí, ale i informace o kontaktech na naší společnost, základní údaje o naší společnosti, nabídky možnosti zaměstnání , atd. Veškeré tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Výjimku tvoří vstup do obchodního systému (shopu), který je přístupný pouze těm návštěvníkům stránek, kteří jsou zaregistrováni. V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do shopu vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých se ověřuje jejich identita a povoluje vstup. Data jsou shromažďována na dobu nejméně 3 let, vždy však do doby než zákazník sám požádá emailem o vymazaní svých dat z naší databáze. Poskytnuí dat je nutnou podmínkou pro registraci a nákup zboží. Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na obchod@troop-london.cz. Smazáním dat se zruší Váš uživatelský účet a Vaše registrace.

Údaje, které shromažďujeme

www.lpracharova.cz provozuje stránky na kterých můžete objednávat produkty nebo služby, zadávat požadavky a registrovat se pro zasílání materiálů. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.

www.lpracharova.cz může používat ve vztahu k návštěvníkům svých webových stránek technologii personalizovaného retargetingu RTB.

Pokud vy jakožto zákazník požádáte o zasílání newsletterů, mohou být vaše údaje (jméno a email) předány třetí straně do zahraničí (službě Mailchimp), pomocí které Vám newslettery náš eshop rozesílá. Vždy je možné tento odběř kdykoliv rušit.

Přístup k osobním údajům

www.lpracharova.cz pro vás připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat v sekci uživatelský účet po přihlášení. Prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám již poskytli. Sdělit nám, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytneme vám také možnost oznámit nám, že si nepřejete dostávat od nás nevyžádané materiály pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

Proč tyto údaje shromažďujeme

www.lpracharova.cz bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání, případně následné používání produktů a služeb. Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

www.lpracharova.cz získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.

Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Děkujeme.

Tel.: 773 678 099
Email:
Web: Lenka Prachařová Eshop
© Lenka Prachařová Eshop
Všechna práva vyhrazena

Webdesign by TAOX
Eshop powered by TAOX

Heuréka hodnocení
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám můžeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více o cookies Rozumím