Kompletní nabídka
Novinky emailem
stiskni pro odběr novinek

Dámská halenka Lerros 3852192/100Dámská halenka Lerros 3852192/100 Akční CENA: 769 CZK

Dámská kabelka  Suri Frey 11071/810Dámská kabelka Suri Frey 11071/810 Akční CENA: 1759.2 CZK

Dámská kabelka  Suri Frey 11084/700Dámská kabelka Suri Frey 11084/700 Akční CENA: 1599.2 CZK

Dámská sukně Lerros 3856480/952Dámská sukně Lerros 3856480/952 Akční CENA: 1259 CZK

Dámské kraťasy Lerros 3859530/100/42Dámské kraťasy Lerros 3859530/100/42 Akční CENA: 1049 CZK

Dámské šaty Lerros 3858000/202Dámské šaty Lerros 3858000/202 Akční CENA: 1189 CZK

Pánská košile Lerros 2841171/103Pánská košile Lerros 2841171/103 Akční CENA: 1119 CZK

Pánské kalhoty Lerros 2829120/227Pánské kalhoty Lerros 2829120/227 Akční CENA: 1839 CZK

Pánské kraťasy Lerros 2749222/261Pánské kraťasy Lerros 2749222/261 Akční CENA: 1359 CZK

Pánské kraťasy Lerros 2839210/730Pánské kraťasy Lerros 2839210/730 Akční CENA: 1359 CZK

Pánské kraťasy Lerros 2849219/480Pánské kraťasy Lerros 2849219/480 Akční CENA: 1359 CZK

 

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

www.lpracharova.cz se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí. www.lpracharova.cz se zavázal chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

www.lpracharova.cz je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Zabezpečení osobních údajů

www.lpracharova.cz je zavázána k ochraně a zabezpečení vašich osobních údajů. Užíváme množství různých zabezpečovacích technologií a postupů k tomu, abychom ochránili vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností. www.lpracharova.cz neprodá ani žádným způsobem nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet vaše osobní data, která nám poskytnete online.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

www.lpracharova.cz na svých stránkách zveřejňuje informace nejen o produktech a službách, které nabízí, ale i informace o kontaktech na naší společnost, základní údaje o naší společnosti, nabídky možnosti zaměstnání , atd. Veškeré tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Výjimku tvoří vstup do obchodního systému (shopu), který je přístupný pouze těm návštěvníkům stránek, kteří jsou zaregistrováni. V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do shopu vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých se ověřuje jejich identita a povoluje vstup. Data jsou shromažďována na dobu nejméně 3 let, vždy však do doby než zákazník sám požádá emailem o vymazaní svých dat z naší databáze. Poskytnuí dat je nutnou podmínkou pro registraci a nákup zboží. Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na obchod@troop-london.cz. Smazáním dat se zruší Váš uživatelský účet a Vaše registrace.

Údaje, které shromažďujeme

www.lpracharova.cz provozuje stránky na kterých můžete objednávat produkty nebo služby, zadávat požadavky a registrovat se pro zasílání materiálů. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.

www.lpracharova.cz může používat ve vztahu k návštěvníkům svých webových stránek technologii personalizovaného retargetingu RTB.

Pokud vy jakožto zákazník požádáte o zasílání newsletterů, mohou být vaše údaje (jméno a email) předány třetí straně do zahraničí (službě Mailchimp), pomocí které Vám newslettery náš eshop rozesílá. Vždy je možné tento odběř kdykoliv rušit.

Přístup k osobním údajům

www.lpracharova.cz pro vás připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat v sekci uživatelský účet po přihlášení. Prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám již poskytli. Sdělit nám, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytneme vám také možnost oznámit nám, že si nepřejete dostávat od nás nevyžádané materiály pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

Proč tyto údaje shromažďujeme

www.lpracharova.cz bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání, případně následné používání produktů a služeb. Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

www.lpracharova.cz získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.

Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Děkujeme.

Tel.: 773 678 099
Email:
Web: Lenka Prachařová Eshop
© Lenka Prachařová Eshop
Všechna práva vyhrazena

Webdesign by TAOX
Eshop powered by TAOX

Heuréka hodnocení
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám můžeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více o cookies Rozumím