Kompletní nabídka
Novinky emailem
stiskni pro odběr novinek

Dámská bunda fransa 20607765/greenDámská bunda fransa 20607765/green Akční CENA: 4229 CZK

Dámská bunda fransa 20607775/blueDámská bunda fransa 20607775/blue Akční CENA: 2159 CZK

Dámská halenka Hajo 18953Dámská halenka Hajo 18953 Akční CENA: 1161 CZK

Dámská halenka Hajo 18957Dámská halenka Hajo 18957 Akční CENA: 1161 CZK

Dámská halenka Hajo 19004Dámská halenka Hajo 19004 Akční CENA: 1161 CZK

Dámská halenka Hajo 19011Dámská halenka Hajo 19011 Akční CENA: 1431 CZK

Dámská halenka Hajo18944Dámská halenka Hajo18944 Akční CENA: 1431 CZK

Dámská halenka Hajo18953/002Dámská halenka Hajo18953/002 Akční CENA: 1161 CZK

Dámská sukně Hajo 18992Dámská sukně Hajo 18992 Akční CENA: 1431 CZK

Dámské haalenka Hajo 18959Dámské haalenka Hajo 18959 Akční CENA: 1161 CZK

Dámské jeansy fransaDámské jeansy fransa Akční CENA: 1484 CZK

Dámské jeansy fransaDámské jeansy fransa Akční CENA: 1484 CZK

Dámské sako fransaDámské sako fransa Akční CENA: 1484 CZK

Dámské triko Hajo 18903Dámské triko Hajo 18903 Akční CENA: 1161 CZK

Dámské triko Hajo 18903/002Dámské triko Hajo 18903/002 Akční CENA: 1161 CZK

Dámský kabátek Hajo 19012Dámský kabátek Hajo 19012 Akční CENA: 2421 CZK

Dámský svetřík fransaDámský svetřík fransa Akční CENA: 1214 CZK

Dámský svetřík Hajo 18939Dámský svetřík Hajo 18939 Akční CENA: 1161 CZK

Pánská bunda  Lerros 2087025/104Pánská bunda Lerros 2087025/104 Akční CENA: 3419 CZK

Pánská bunda Lerros 2077013/290Pánská bunda Lerros 2077013/290 Akční CENA: 2429 CZK

Pánská mikina  Lerros 2084503/290Pánská mikina Lerros 2084503/290 Akční CENA: 1529 CZK

Pánské rifle  Lerros 2009322/475Pánské rifle Lerros 2009322/475 Akční CENA: 1619 CZK

 

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

www.lpracharova.cz se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí. www.lpracharova.cz se zavázal chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

www.lpracharova.cz je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Zabezpečení osobních údajů

www.lpracharova.cz je zavázána k ochraně a zabezpečení vašich osobních údajů. Užíváme množství různých zabezpečovacích technologií a postupů k tomu, abychom ochránili vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností. www.lpracharova.cz neprodá ani žádným způsobem nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet vaše osobní data, která nám poskytnete online.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

www.lpracharova.cz na svých stránkách zveřejňuje informace nejen o produktech a službách, které nabízí, ale i informace o kontaktech na naší společnost, základní údaje o naší společnosti, nabídky možnosti zaměstnání , atd. Veškeré tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Výjimku tvoří vstup do obchodního systému (shopu), který je přístupný pouze těm návštěvníkům stránek, kteří jsou zaregistrováni. V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do shopu vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých se ověřuje jejich identita a povoluje vstup. Data jsou shromažďována na dobu nejméně 3 let, vždy však do doby než zákazník sám požádá emailem o vymazaní svých dat z naší databáze. Poskytnuí dat je nutnou podmínkou pro registraci a nákup zboží. Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na obchod@troop-london.cz. Smazáním dat se zruší Váš uživatelský účet a Vaše registrace.

Údaje, které shromažďujeme

www.lpracharova.cz provozuje stránky na kterých můžete objednávat produkty nebo služby, zadávat požadavky a registrovat se pro zasílání materiálů. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.

www.lpracharova.cz může používat ve vztahu k návštěvníkům svých webových stránek technologii personalizovaného retargetingu RTB.

Pokud vy jakožto zákazník požádáte o zasílání newsletterů, mohou být vaše údaje (jméno a email) předány třetí straně do zahraničí (službě Mailchimp), pomocí které Vám newslettery náš eshop rozesílá. Vždy je možné tento odběř kdykoliv rušit.

Přístup k osobním údajům

www.lpracharova.cz pro vás připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat v sekci uživatelský účet po přihlášení. Prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám již poskytli. Sdělit nám, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytneme vám také možnost oznámit nám, že si nepřejete dostávat od nás nevyžádané materiály pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

Proč tyto údaje shromažďujeme

www.lpracharova.cz bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání, případně následné používání produktů a služeb. Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

www.lpracharova.cz získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.

Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Děkujeme.

Tel.: 773 678 099
Email:
Web: Lenka Prachařová Eshop
© Lenka Prachařová Eshop
Všechna práva vyhrazena

Webdesign by TAOX
Eshop powered by TAOX

Heuréka hodnocení
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám můžeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více o cookies Rozumím